Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AI-AW vs PSG-1

Private

hmm?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która lepsza

• AI-AW
      16
    • PSG- 1
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zaczynając. Gram na dużych mapach (tam gdzie samoloty itd, gram snipkiem) i też na średnich mapach. Więc która lepsza?

(NIE KUPIE AW50F!!!)

29900.png

18590.png

29210.jpg

28107105.png

Opublikowano

Z AI_AW Daj sobie spokój. 33k - bo chyba tyle to kosztuje, to szkoda kasy. Lepiej kupić PSG na dwa miechy.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Żartujesz sobie? PSG1 Oczywiście! brak porównania! Psg1 lepsza celność i bardzo często zabija na hita.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@Up jak nie? zależy tu od umiejętności ; ).

Ja nie raz wygrywałem z m24 ze sniperem który siedzi na spocie z PSG1...

Wszystko leży w twoich umiejętnościach...

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

A ja wam zrobie coś takiego

Bierz Ai_Aw

Dlaczego ?

Na Bg i Uo to tylko to bo na cqc to oczywiście nasz "zboczone" PSG 1 <-- zboczone ??? Dlatego ,że za każdym razem jak strzele w jajaa ktoś pada :P

Ai_Aw na bg i uo :

+ Dobra celność

+Duży zasięg

+Częste headshoty

-Brzydki wygląd

PSG:

+ Fajny wygląd

+/- szybko strzelna <-- za duży odrzut się robi

- odrzut

- zboczone xD

A te 33k zawsze mozna na dinarbocie zrobić :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na battle group PSG? Od kiedy.... nie masz szans, chyba że chcesz winchestera z double-scope ;D

Teraz bez jaj ;p PSG to najlepsza broń, ale na CQC, gdyż jest szybsze od AW50F, zabija na hita i w ogóle... sam jestem jej fanem i dumnym właścicielem, ale na BG - to masakra. AIAW brzydkie i wolne, ale celne ;) I to się liczy, bo może i zabije na 2 hity( jak będzie snip na przeciwko Ciebie i zamiast w heada to walniesz w bark to tak) ale przynamniej zabijesz i nie stracisz połowy amunicji i chyba co najważniejsze będziesz z tarczą a nie na tarczy ;P. PSG - najlepszy wybór na CQC/ małe UO. Jeżeli BG a nie chcesz AW50F to AiAw jak najbardziej.

Opublikowano

Psg - Najlepsza na CQC, ale na BG / UO nie przyda Ci się, bo ona nie jest na bardzo długie dystanse

AI-AW - Tylko się wyróżnia dobrą celnością, co jest bardzo przydatne na BG / UO.. Ale na hita raczej nie pociągniesz z tej snipy

Bierz AI-AW...

@Down Chyba znasz opcję edytuj tak ? To co teraz zrobiłeś to jest spam i nabijanie postów ; )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

A i jeszcze jedno Psg ma ograniczony zasięg :) !!!

Jakoś na bg nie moglem zastrzelić gościa a nawet strzelalem w nieg z no spread i nic

Wiec na 100% Ai_Aw

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

wedlug mnie ai_aw poniewaz jest to oddana kopia aw50f i dobrze mi sie nia gra

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza/

Jest już taki temat...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Up i cała reszta

Też ją polecam, ale chyba nie przeczytaliście nic prócz tematu... chodzi mu o BG. To wyklucza PSG, tak jak napisałem powyżej.

@Private

Jak na razie z dostępnych broni jedynymi przebijającymi szyby niektórych pojazdów są:

AW50F

Barret M82

Niestety, AIAW do nich nie należy. A może i dobrze ;)

Opublikowano

Przepraszam, może ja nie chcę jeszcze zamykać tematu? Może chcę się dowiedzieć więcej ?

[Nie traktujcie jako to spam ponieważ miałem ss z taką snajperką i nie wiem czy to jest AI-AW więc ss zrobie i go dodam]

29900.png

18590.png

29210.jpg

28107105.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...